Nyheder

Published on maj 1st, 2013 | by Claus Holm

0

Bizz Up Favrskov

Torsdag, den 2. maj 2013 deltager Holm IT med en stand på Bizz Up iværksætter festivalen i Hadsten og jeg ser frem til at netværke med folk fra mange forskellige brancher, heriblandt potentielle fremtidige samarbejdspartnere.

Foruden muligheden for at netværke er der også lejlighed til at høre foredraget “Brug Fremtiden” af Johan Peter Paludan. Jeg hørte det på festivalen i Randers og det var et både spændende og sjovt indblik i vores mulige fremtid i Danmark. Derudover er der også mulighed for at overhøre debatforum ”Fremtiden for Favrskovs Erhvervsliv” med paneldeltagere fra Favrskovs netværksgrupper og med Jan Erik Elgaard fra Elgaard Mancom som ordstyrer.

Bizz Up er en række iværksætter festivaler, der bliver afholdt i forskellige byer i Danmark.  Holm IT deltager på festivalerne i Randers og Favrskov.

Bizz Up Festivalerne er en sammensmeltning af messestande, foredrag, debatfora, netværksevents og meget mere og har til formål at skabe inspiration, netværk og sparring og forhåbentlig være med til at skabe forretning for en lang række iværksættere.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Kort om Holm IT

    Holm IT hjælper kunder og deres leverandører til succes, når de tager nye IT systemer i brug eller laver ændringer til eksisterende løsninger.

    Ring på: 22 48 24 68

  • Holm IT støtter

  • hus forbi
  • Find mig her

    twitterfacebooklinkedin

UA-39534610-1