Nyheder

Published on maj 2nd, 2017 | by Claus Holm

0

Agil TM kontraktforlængelse igen

Holm IT har endnu engang forlænget aftalen som agil Test Manager, denne gang med yderligere fire måneder, så aftalen nu løber til slutningen af september 2017, hvor go-live på det nye system er planlagt til.

Projektet er i gang med sit 11. sprint af i alt 12 planlagte sprints á 3 ugers varighed, hvor der udvikles et nye system til håndtering af opkrævninger og udbetalinger ifm. Erhvervsrettede voksen- og efteruddannelser. Systemet udvikles på to platforme, således at en dotNet applikation danner rammen om administrationen af de forretningsmæssige regler, mens en Navision applikation håndterer økonomi- og finansdelen.

Fra slutningen af maj måned skifter projektet fokus fra udvikling og funktionel test af systemet til planlægning og test i forbindelse med konvertering og migrering fra den hidtidige platform til det nye system. Samtidig skal der foretages et antal tests, hvor der arbejdes med produktionsdata og driftsafvikling på fuld data bestand.

Sideløbende med alt dette skal projektgruppen opdatere samtlige arbejdsgangsprocesser og kvalitetssikre, at opgaver som er udskudt til fase 2, kan udføres manuelt indtil de implementeres i systemet.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Kort om Holm IT

    Holm IT hjælper kunder og deres leverandører til succes, når de tager nye IT systemer i brug eller laver ændringer til eksisterende løsninger.

    Ring på: 22 48 24 68

  • Holm IT støtter

  • hus forbi
  • Find mig her

    twitterfacebooklinkedin

UA-39534610-1